Načítávanie...

Zvolenému výberu neodpovedá žiadny produkt.

You’ve viewed 0 of 0 products

Kovy
Zrušiť
Použiť
Farba
Zrušiť
Použiť
Cena
Zrušiť
Použiť
Zrušiť
Použiť

Základné informácie o zasnubných prsteňoch pre ženy

Zasnubné prstene pre ženy sú krásnym personalizovaným kúskom, ktorým preukazujete lásku a oddanosť vašej partnerke. S výberom tých správnych zasnubných prsteňov môžete ukázať, ako sa cítite, bez toho, aby ste museli niečo povedať. S takou príležitosťou je dôležité nájsť ten správny prsteň, ktorý vyjadruje jedinečnú povahu vašej lásky. V súčasnosti sú zasnubné prstene pre ženy k dispozícii v rôznych dizajnoch, farbách a kovoch, z ktorých si môžete vybrať.

Rôzne typy Zásnubných prsteňov

Existuje niekoľko typov zasnubných prsteňov pre ženy. Najpopulárnejším sú jednoduché zasnubné prstene s diamantom, ktoré predstavujú klasickú a nenápadnú voľbu. Tento typ prsteňa vyjadruje jednoduchosť a krásu jedinečnej lásky.
Keďže sa v poslednej dobe stretávame s novými trendmi v šperkoch, máte na výber z mnohých iných nových dizajnov. Prstene typu halo sú teraz v móde, pretože do nich môže byť vložený diamant a ďalšie rôzne drahokamy, ktoré vytvárajú nádherný lesk a svetlo svetlidiel. Rovnako populárne sú aj zasnubné prstene s rôznymi striebornými alebo zlatými kovmi z rôznych druhov kovov.

Výhody zásnubných prsteňov z rôznych kovov

Zásnubné prstene pre ženy sú dostupné v rôznych kovoch, z ktorých si môžete vybrať v závislosti na vašom vkuse a preferenciách. Najbežnejšie a populárne kovy, ktoré sa používajú sú biela zlato a platina.

Biela zlato - Biela zlato je moderný a elegantný kov, ktorý je vhodný pre mnohé typy zasnubných prsteňov. Odráža jednoduchosť a minimalizmus. Výhodou bielého zlata je aj nízka cena oproti platine.

Platina – Platina je váženejší a trvalo sa ukotvila ako luxusný kov pre zásnubné prstene. Je veľmi oceňovaný pre jeho silu, odolnosť a trvanlivosť. Je to kov, ktorý sa môže ľahko opraviť a čistiť a zároveň vyzerá krásne a elegantne na vášom prste.

Rozšíreným trendom v súčasnosti je kombinovať spolu różové a biele zlaté prvky, ktorý vytvárajú pri zvláštnych prstencoch pre ženy unikátne spojenie. Toto spojenie dva rôznych odtieňov tvorí krásne a oslnivé svetlá.

Ako vybrať tie správne zásnubné prstene

Pri výbere zasnubného prstena pre ženy si treba rozmyslieť, aký typ prstena by sa hodil vášmu partnerovi. Zohľadniť by ste mali jej vkus a taktiež odhadnúť, aký typ zásnubného prstena by sa hodil k jej životnému štýlu.
Pri výbere správneho korunkového dizajnu treba zvážiť rôzne faktory, ako sú veľkosť a tvar kamienka, typ a farba kovu a celkový štýl prstena. Je dôležité kvalitu zvážiť aj z hľadiska trvanlivosti kovu a vlastnosti, ktoré ho robia odolným voči poškodeniu a oxidácii. Nakoniec, a možno najdôležitejšie, si treba stanoviť rozpočet pre zásnubný prsteň.

Personalizácia zásnubných prsteňov

Jednou z najlepších vecí pri zásnubných prstenech pre ženy je ich personalizácia. Mnohí navrhovatelia šperkov a zlatníci môžu vytvoriť návrhy na mieru, ktoré sú prispôsobené špecifickému vkusu a preferenciám. Tieto prstene sú navrhované s ohľadom na inšpiráciu a osobný štýl nevesty a patria k najintímnejším veciam, ktoré môžete darovať. Prstene môžete personalizovať rôznymi spôsobmi, ako napríklad:
- Vybrať si kamienok podľa farby a tvaru
- Pridať do nich nejaký nápis alebo menšie vedľajšie kamienky

Ako nosiť zásnubné prstene

Ženy môžu nosiť zasnubný prsteň najrôznejšie – od každodenných dlhých nohavíc a športového oblečenia až po formálne šaty alebo eleganciu s vysokými podpätkami. Akýkoľvek štýl si zvolíte, zasnubný prsteň pre ženy bude predstavovať vynikajúci doplnok k outfitu. Keďže zásnubné prstene sú obvykle vyrobené z populárnych a univerzálnych kovov, môžu byť v rôznych štýloch a farbách, aby sa prispôsobili vašim želaniam.