Načítávanie...

Zvolenému výberu neodpovedá žiadny produkt.

You’ve viewed 0 of 0 products

Kovy
Zrušiť
Použiť
Farba
Zrušiť
Použiť
Cena
Zrušiť
Použiť
Zrušiť
Použiť

Základné informácie o Prstenoch

Prstene sú jedným z najobľúbenejších šperkov. Sú večné, elegantné a nosenie prstena symbolizuje veľa vecí. Sú vhodné na rôzne príležitosti, ako sú svadby, narodeniny alebo aj ako darček obľúbenej osobe. V ponuke máme prstene pre mužov a ženy v mnohých rôznych štýloch a farbách. Či už si želáte jednoduchý strieborný prsteň alebo vzácny diamantový prsteň, naša kolekcia má niečo pre každého.

Rôzne typy prsteňov

V našej kolekcii nájdete rôzne typy prsteňov pre mužov a ženy. Medzi najobľúbenejšie patria diamantové, kameňové, strieborné a zásnubné prstene.
Diamantové prstene sú symbolom luxusu. Nájdete u nás všetko od klasických a jednoduchých po zaujímavé a výrazne nápadné modely. Prstene s kameňmi sú ideálnym spôsobom, ako pridať farbu alebo zaujímavý prvok ku každej ruke a sú k dispozícii v mnohých zodpovedajúcich farbách. Strieborné prstene sú cenovo dostupnou alternatívou ku zlatým prstenom a sú k dispozícii v mnohých rôznych dizajnoch. Zásnubné prstene sú špeciálne navrhnuté a vyrobené pre ženy a sú charakteristické jednou, dominantnou kameňom, prevažne diamantom.

Výhody rôznych zliatin a farieb

Máme na výber z mnohých rôznych zliatin a farieb prsteňov, ktoré sa líšia svojou kvalitou aj cenou.
Medzi najobľúbenejšie patria prstene z bieleho zlata, ktoré sú elegantné a moderné. Biele zlato sa skladá z rôzneho množstva zlata a iných kovov. Platina je najkvalitnejšou a najdrahšou voľbou, ktorá je známa pre svoju trvácnosť a odolnosť. Platina sa považuje za najlepšiu voľbu pre diamantové zásnubné prstene a iné šperky, ktoré sa majú nosiť denne. Ružové zlato je elegantejšie ako bežné zlato a evokuje romantiku. Je to dobrá voľba pre tých, ktorí hľadajú niečo špeciálne a ojedinelé.

Ako si vybrať ten správny prsten

Pri výbere prstena sa zamerajte na štýl a použitie, pre ktoré ho budete nosiť. Ak plánujete nosiť prsteň denne alebo ho darujete ako zásnubný prsteň, potom by ste mali zvážiť prsten z platiny s diamantom, ktorý bude odolný a krásny aj po mnohých rokoch používania. Ak chcete nejaký prsteň na každodenné nosenie, mohli by ste zvážiť strieborné prstene, ktoré sú cenovo dostupnejšie a jednoduchšie na údržbu, ale sú stále krásne a trvanlivé.
Pri výbere farby zamerajte na Vašu osobnosť a štýl. Ak máte radi moderný štýl, biele zlato alebo platina môže byť najlepšou voľbou pre Vás. Ak ste konzervatívny a tradičný, ružové zlato môže byť tou správnou voľbou. Pokiaľ chcete niečo netradičné a ojedinelé, môžete si zvoliť kombináciu bielého a ružového zlata.

Pre personalizáciu prsteňov

Personalizácia prsteňov je dobrý spôsob, ako si pridať osobný ťah k opravdu špeciálnej veci. Možnosti personalizácie zahŕňajú pridanie iniciálov, mena, dátumu alebo nejakého osobného nápisu do vnútra prsteňa. Pre diamantové a kameňové prstene si môžete vybrať kameňové zloženie podľa svojho výberu, zdôrazňujúce vašu individualitu a štýl.

Ako vkusne skombinovať prsteň

Množstvo variácií sa ponúka pri výbere stužiek, náramkov alebo iných šperkov, ktoré môžete nosiť s prsteňmi. Každý prsteň vyžaduje výnimočné oblečenie a prirodzene nie každý šperk vyhovuje každému prsteňu. V prípade diamantových a kameňových prsteňov sa najlepšie hodí jednoduché oblečenie bez pestrofarebných vzorov, aby sa tieto šperky mohli ukázať v plnej kráse. Pri nosení viac prstene zo zliatiny, alebo o rôzne farby, je dôležité zvoliť tón v rámci rovnakej farbovej skúmavej palety.