Načítávanie...

Zvolenému výberu neodpovedá žiadny produkt.

You’ve viewed 0 of 0 products

Kovy
Zrušiť
Použiť
Farba
Zrušiť
Použiť
Cena
Zrušiť
Použiť
Zrušiť
Použiť

Najpodrobnejší Vodník pre Prajce

Prstene sú jedným z najobľúbenejších a najtradičnejších kúskov šperkov, ktoré je možné nájsť v každej šperkárni. Ak hľadáte dokonalý prsteň, s ktorým sa budete cítiť sebavedomo a elegantne, potom určite nechýba vašej šperkovnice prsteň. Po prieskume množstva možností, často narazíme na dva hlavné materiály, ktoré prevládajú - striebro a zlato. Ak si chcete odskočiť od tradičných šperkov a navliecť niečo odlišné, môžete si zvoliť z ponuky prsteňov, kde sa radí kombinácia bielych a žltých tónov a kvalitné zlatej slitiny 9K a striebra 925.

Rôzne typy prstene

Prstene sú dostupné v rôznych štýloch, ktoré sa líšia prevedením, tvarom a typom kameňa použitého na ozdobenie. Okrem toho sa väčšinou klasifikujú podľa materiálu, z ktorého sú vyrobené alebo tvaru samotného drahokamu umiestneného na prsteňu.
Avšak pri prsteňoch s kombináciou žltej a bielej slitiny a s drahokamami sa často do strieborných a zlatých náramkov ukladajú rôzne štrasové kameny, ktoré sú elegantnými doplnkami k Vášmu dennému alebo večernému oblečeniu.

Výhody prsteňov

Prstene sú veľmi univerzálnym kúskom šperkov, ktoré môžete nosiť na akúkoľvek príležitosť.
Niektoré z najväčších výhod prsteňov sú ich všestrannosť, trvanlivosť a jednoduchosť, ktoré ich robia vhodnými aj pre každodenný nosenie.
Kombinačné prstene vyrobené zo strieborných a zlatých slitín a doplnenými štrasovými kameňmi Vám navyše doprajú pocit autenticity a štýlu, ktorý sa ľahko hodí k bežným ale aj špeciálnym príležitostiam.

Ako si vybrať prsteň

Rozhodnutie, aký prsteň si zvoliť, môže byť náročné, pretože existuje toľko možností, z ktorých si môžete vybrať. Akého farba a materiál? Aký tvar kameňa a aký dizajn? To sú iba niektoré z mnohých otázok, ktoré by ste si mali položiť pri výbere vašej novej šperkovnice.
Pri výbere z ponuky prsteňov so striebornými a zlatými slitinami je dôležité zvážiť, aký štýl prefirujete, či uprednostňujete jednoduchosť alebo extravagantnosť. Oplatí sa však investovať čas a zvážiť, ktorý prsteň najviac vyhovuje vášmu vkusu, potrebám a rozpočtu.

Personalizovanie prsteňov

Ak si chcete prsteň ešte viac priznačiť svoj štýl, môžete ho personalizovať niektorými doplnkami.
Jeden zo spôsobov, ako pridať do vášho prsteňa osobitný prízvuk, je pridaním kameňa na ozdobu. Svoj prsteň môžete obohatiť o štrasový alebo diamantový kameň, čím mu dodáte eleganciu a exkluzivitu.
Pre ešte väčšiu originalitu a styl takisto môžete rozhodnúť pre gravírovanie niečoho osobitého do svojho prsteňa.

Spôsoby kombinovania prsteňov

Prsty sú vynikajúcim spôsobom, ako doplniť váš štýl. Zo zbrusu nových, jednoduchých vzorov až po extravagantné a výrazné návrhy, prstene sú navrhnuté pre rôzne typy a vkusy.
Ak chcete vytvoriť dokonalý vzhľad, skúste kombinovať príslušenstvo v rôznych materiáloch a farbách.
Kombinujte svoje prstene so striebornými alebo zlatými náhrdelníkmi, náramkami alebo náušnicami pre celkový účinok COHESIVENESS. Takisto si môžete zvoliť elegantné oblečenie v odstieni vašich prstencov alebo dokonca farebnej kombináciou šperkov a oblečenia.