Načítávanie...

Zvolenému výberu neodpovedá žiadny produkt.

You’ve viewed 0 of 0 products

Kovy
Zrušiť
Použiť
Farba
Zrušiť
Použiť
Cena
Zrušiť
Použiť
Zrušiť
Použiť

Essenciálny sprievodca prstene

Prstene sú populárnym doplnkom už tisíce rokov. Sú symbolom večnosti, priateľstva a lásky. Preto sú prstene často používané ako šperk na zásnubné prstene, ale aj ako móda a štýl.
Ak hľadáte dokonalý prvok, ktorým skrášlite vašu ruku, prstene sú ideálnou voľbou. Od zlatých kovov po striebro, prstene majú rôzne farby a materiály. V tejto kolekcii nájdete prstene v farbe žltého a bielého kovu, rovnako ako tie vyrobené z 9-karátového žltého zlata a striebra 925.

Rôzne typy prsteňov

Prstene môžu mať rôzne typy, vrátane kameňového inkrustovania, súkromného gravírovania alebo jednoduchého hladkého dizajnu.
Klasický dizajn má často prostý dizajn, bez kamienkov alebo vzorov. Tento typ sa hodí pre ľudí, ktorí majú radi čisté a jednoduché veci.
Prstene s kamienkami sú skvelou voľbou, ak chcete niečo viac výrazné a špeciálne. Kameň môže byť zapustený priamo do prstena alebo upevnený na okraji prstena.
Prstene s gravírovaním sú osobnejšie a často slúžia ako pripomienka nejakého osobného okamihu alebo dátumu.

Výhody prsteňov

Prstene sú často používané ako symbol lásky a priateľstva. Symbolizujú sezónne sa meniace výsady a vzťahy.
Nakupovanie prstenov tiež môže byť zábavné a zaujímavé. Môžete si vybrať z rôznych farieb a materiálov, aby ste našli ten správny pre váš štýl a vkus.
Prstene sú ľahké a pri pohybe na ruke sa prispôsobia vašmu pohybu, čo znamená, že sú veľmi pohodlné na nosenie.
V prípade prsteňov s kamienkami sa kameňe často označujú ako semiprecious alebo drahé a môžu byť veľmi exkluzívne, čo z nich robí dobrú investíciu.
Prstene môžu byť použité ako móda a štýl, ale môžu byť aj šperkom na zásnubné prstene.

Ako si vybrať prsteň

Pri výbere prsteňa je dôležité zvážiť tvar prsta a štýl, ktorý hľadáte.
Prstene so vzormi alebo kamienkami vyžadujú väčšiu starostlivosť, pretože sa do ních môžu zapracovať zvyšky vlasov, potu a iné nečistoty. Preto by ste mali zvážiť prstene s hladkým dizajnom, ak hľadáte jednoduchý a praktický prsten.
Pri výbere farby materiálu je dôležité zvážiť, aký druh kože máte. Ak máte svetlú pleť, zlaté alebo zlato-biele farby by pre vás mohli byť najlepšie. Ak máte tmavšiu pleť, biele zlato alebo striebro by mohli byť pre vás lepšie.

Ako personalizovať prsteň

Prstene možno jednoducho personalizovať gravirovaním alebo opustením miesta na vloženie vašich iniciál. Jedná sa o výborný spôsob, ako prstenu pridať osobný dotyk a zaistiť, že bude unikátnym doplnkom, ktorý vás bude hrdý.

Štýlovanie s prsteňmi

Prstene sú perfektným doplnkom k akejkoľvek rôznej položke oblečenia, či už oblečete niečo elegantné a formálne, alebo niečo uvoľnenejšie. Prstene sa dobre hodia k rituálnemu oblečeniu, no môžu byť tiež nositeľné so športovou a voľnou vzdušnou módnou položkou.
Pri hlbokých zapečateniach svadby alebo oslava môžete zhodovať svoje prstene s farbami alebo motívmy vašich šiat.