Načítávanie...

Zvolenému výberu neodpovedá žiadny produkt.

You’ve viewed 0 of 0 products

Kovy
Zrušiť
Použiť
Farba
Zrušiť
Použiť
Cena
Zrušiť
Použiť
Zrušiť
Použiť

Základná príručka pre obrúčky na svadbu

Obrúčky predstavujú jeden z najdôležitejších prvokov svadby, pretože symbolizujú predaný sľub a navždy trvajúcu lásku. To je dôvod, prečo si zaslúžia naozaj osobitú pozornosť a výber kvalitných a odolných kusov. V dnešnej dobe máte pri výbere možnosť z množstva tvarov, štýlov, materiálov a farieb, v našej ponuke si môžete vybrať obrúčky s rozmanitou farebnou kombináciou ako sú 9-karátové ružové zlato a striebro 925 alebo ružové a biely oceľový kov.

Rôzne druhy obrúčok na svadbu

Pri výbere obrúčok na svadbu si môžete vybrať z množstva štýlov, tvarov a typov. Klasická vyhotovenie s čistým a jednoduchým dizajnom býva najčastejšou voľbou. Avšak, ak sa chcete odlíšiť a vyniknúť, širokú ponuku pre Vás máme. Napríklad lemovanie diamantov, rôzne tvarové obrysy, zvlnenie alebo vruby - sú len niektoré z možností, ktoré sa dnes môžu nájsť. Môžete sa rozhodnúť aj pre neklasické šírky alebo konfekčné šírky.

Výhody obrúčok z rôznych materiálov

Existuje množstvo materiálov, z ktorých sa vyrábajú obrúčky na svadbu. Každý materiál má svoje vlastné prednosti, pričom niektoré z nich možno oceniť viac ako iné.

9-karátové ružové zlato: Vysoká kvalita a trvanlivosť sú hlavnými výhodami tohto zlata. Jeho charakteristická ružová farba poskytuje jemný dotyk a romantický šmrnc pre Váš výber obrúčok na svadbu.

Striebro 925: Striebro 925, je kvalitný materiál, ktorý je známy pre svoju trvanlivosť a odolnosť proti rozťahovaniu. Je to skvelá voľba pre ľudí, ktorí chcú jednoduchosť, moderný dizajn a prípadne nižšiu cenu.

Ako vybrať obrúčky na svadbu

Pri tomto výbere sme rozlišili kľúčové prvky, ktoré si musíte ujasniť pred kúpou, aby ste boli s výberom svojich obrúčok na svadbu úplne spokojní. Je potrebné zohľadniť šírku, tvar, gravírovanie, farbu a materiál

Šírka: Nájdite si šírku, ktorá vyhovuje Vášmu vkusu, ale zároveň Vám poskytuje maximálne pohodlie, pokiaľ pôjde o každodenné nosenie.

Tvar: Existuje mnoho tvarov rastlinnej grafiky, kovov a diamantového lemovania, ktoré vám môžu poskytnúť jedinečnú a originálny šmrnc.

Gravírovanie: Je to skvelý spôsob, ako personalizovať a individualizovať vaše obrúčky na svadbu. Môžete zahrnúť Vaše mená, výročné dátumy, citáty alebo iné významné informácie.

Farba: Farby ako ružové zlato, biely zlato, striebro, čierny, alebo dokonca modrý diamant, dávajú výberu obrúčok na svadbu širšie spektrum.

Materiál: Nájdite si materiál, ktorý vám poskytne výhody požadované pre vaše obrúčky na svadbu. Rozhodnite sa, či chcete byť tradiční alebo moderní. Vybrať si môžete z množstva možností, vrátane 9-karátového ružového zlata a striebra 925.

Personalizácia obrúčok na svadbu

Pre mnohých je dôležité, aby sa ich obrúčky na svadbu vyznačovali originalitou a osobnosťou. Práve preto ponúkame osobitú službu personalizácie. Obrúčky dokážeme upraviť pomocou farby, diamantením hranostajom alebo gravírovaním, podľa toho, aké sú vaše predstavy. Zistite viac o našej službe vytvárania a personalizácie obrúčok na svadbu.

Ako kombinovať obrúčky s inými šperkami na svadbu

Byť koordinovaný vo výbere šperkov a doplnkov na svadbu je dôležité, preto je dobré zamyslieť sa ako si zlaďujete a dopĺňate svoje obrúčky k ostatným šperkom na vašej svadbe. V prípade náhrdelníkov a náramkov si stačí vybrať jemné a nenápadné štýly, aby sa vyzdvihlo práve vyjadrenie lásky, ktoré má znamenať vaša svadobná obrúčka. Pokud sa jedná o iné kovy, než je biely alebo ružový, pamätajte, že menej je väčšinou viac.