Načítávanie...

Zvolenému výberu neodpovedá žiadny produkt.

You’ve viewed 0 of 0 products

Kovy
Zrušiť
Použiť
Farba
Zrušiť
Použiť
Cena
Zrušiť
Použiť
Zrušiť
Použiť

Podstatný sprievodca svadobnými prsteňmi

Svadobné prstene sú symbolom lásky a oddanosti. Pre mnohé páry sú svadobné prstene najdôležitejšou súčasťou príprav na svadbu.
Platí to aj pre svadobné prstene z bieleho a ružového zlata, alebo z 950 platinového a 18-karatového ružového zlata. Tieto kovy sú ideálnym materiálom pre svadobné prstene pre svoju eleganciu a estetiku.
Ak hľadáte dokonalé svadobné prstene pre svoju svadbu, čítajte ďalej pre naše tipy a rady.

Rôzne typy svadobných prsteňov

Existuje mnoho typov svadobných prsteňov, od klasických a jednoduchých po komplikovanejšie a zdobené.
Jednoduché zlaté biele a ružové prstene sú populárnou voľbou pre svoju čistotu. Ak sa rozhodnete pre niečo s prídavkom diamantov alebo iných drahokamov, potom môžete vybrať medzi jedným alebo viacerými kameňmi na prstene.
Väčšina párov si vyberá prstene, ktoré sa líšia farbou zlata, ako je biele a ružové zlato, pre ľahký a elegantný vzhľad.
Platinové prstene sú tiež veľmi populárne pre svoju zriedkavosť, eleganciu a trvanlivosť.

Výhody svadobných prsteňov

Svadobné prstene sú jednym z mála šperkov, ktoré sa nosia po celý život. Preto je dôležité, aby bol váš výber kvalitný a trvanlivý.
Výhodou bieleho a ružového zlata je, že nečierni ako striebro a nie sú tak krehké ako čisté zlato. To znamená, že sú dostatočne odolné na to, aby vydržali počas každodenného opotrebovania.
Na druhej strane platina je obzvlášť populárna kvôli svojej trvanlivosti a schopnosti niesť diamanty bezpečne, čím vaše klenoty zostávajú na svojom mieste. Ako najväčší benefit platiny by sa však mohlo uviesť jej krása a zriedkavosť. Makovitosť a skutočnosť, že sa zriedka používa na svadobné prstene, ju robia naozaj jedinečnou vo svojej podstate.

Ako vybrať svadobné prstene

Pri výbere svadobných prsteňov by ste mali zohľadniť váš vkus a osobnosť. Najlepšie je vybrať si niečo, čo sa bude hodiť ku každej príležitosti a bude sa vám páčiť na mnoho rokov vopred.
Svadobné prstene môžu byť jednoducho zdobené alebo vyzdobené diamanty a inými drahokamami. Tiež musíte zvážiť kov svadobného prstena.
Ak milujete zlato, potom sú biele a ružové zlato pre vás tou pravou voľbou. Na druhej strane, ak hľadáte niečo unikátne a špeciálne, platinové prstene sú ideálnou voľbou.

Personalizácia svadobných prsteňov

Ako by ste mohli svoje svadobné prstene zúčastniť viac na vás a váš vzťah? Máte napríklad možnosť vybrať si príležitosti gravírovanie, ktoré môže byť jednoducho, ale zároveň hlboko osobné. Môžete použiť vaše mena, dátum alebo heslo spájajúce vás dvoch, aby váš vzťah ešte posilnili.
Môžete si tiež zvoliť pridanie špeciálneho kameňa, či zaujímavého dizajnu v prvku svojho svadobného prsteňa, ktorý vám dodá punc originality a osobnosti.

Ako spárovať svadobné prstene

Spárovanie svadobných prstene je niekedy náročné, ale v skutočnosti neexistuje žiadne tvrdé pravidlo pre to, ako ich spárovať. Najdôležitejším faktorom je, aby sa vám všetko hladko spárovalo a vyzeralo skutočne dobre na vás.