Načítávanie...

Zvolenému výberu neodpovedá žiadny produkt.

You’ve viewed 0 of 0 products

Kovy
Zrušiť
Použiť
Farba
Zrušiť
Použiť
Cena
Zrušiť
Použiť
Zrušiť
Použiť

Najdôležitejšie informácie o obrúčkach

Obrúčky sú najdôležitejšou súčasťou svadobnej výbavy. Zvyčajne predstavujú symbol lásky, vernosti a záväzku medzi dvoma ľuďmi, ktorí sa rozhodli prejaviť svoju lásku pred svetom. Na výber sú rôzne typy materiálov a štýlov, ale jedným z najobľúbenejších sú žlté a biele zlato, ako aj 9-karátové žlté zlato a platinové obrúčky. V každom prípade, nech už sú vaše preferencie akékoľvek, je dôležité venovať pozornosť rôznym funkciám obrúčok.

Rôzne typy obrúčok

Existujú rôzne typy obrúčok, ktoré sa líšia v závislosti od materiálov a štýlov. K dispozícii sú napríklad obrúčky z bieleho alebo žltého zlata, kovov kombinovaných s diamantmi alebo inými drahokamami, a dokonca aj drevené obrúčky pre tých, ktorí dávajú prednosť prírodným materiálom. 9-karátové žlté zlato je ideálne pre tých, ktorí chcú štýlové a trvanlivé obrúčky za dostupnú cenu. Platinové obrúčky sú zasa ideálne pre tých, ktorí chcú neklasickejší vzhľad.

Výhody obrúčok zo žltého a bieleho zlata a platinových obrúčok

Obrúčky zo žltého a bieleho zlata sú silné, trvanlivé a stále populárne kvôli svojmu štýlu a klenotníckemu remeslu. Žlté zlato vytvára klasické a tradičné obrúčky, ktoré majú jedinečný a teplý odtieň. Biela zlato je na druhej strane silnejšie, čistejšie a elegantnejšie. Platinové obrúčky sú pritom odolnejšie a trvácnejšie ako zlaté obrúčky a sú určené pre tých, ktorí hľadajú špeciálne a trvanlivé obrúčky.

Ako vybrať správne obrúčky

Pri výbere obrúčky zohľadnite rovnako svoje štýlové preferencie, ako aj svoju povahu, potreby a rozpočet. Ak váš štýl je skôr tradičný, mali by ste uvažovať o zlatých obrúčkach. Platina by na druhej strane mohla byť tou správnou voľbou pre tých, ktorí sa chcú vydať po iných cestách. Niektorí muži sa snažia o niečo viac osobitný vzhľad, takže by možno mohli zvážiť kombináciu rôznych farieb kovov, kovov a drahokamov alebo dokonca dreva.

Personalizácia obrúčok

Personalizácia obrúčok môže byť veľmi osobitou a romantickou volbou pre svadobný dar. Príklady personalizácie obrúčok môže zahŕňať gravírovanie mena vášho partnera alebo dátumu svadby. Táto gravírovaná správa by mohla byť krátká a zdĺhavá, alebo by jednoducho mohla byť vašou obľúbenou inšpiračnou citáciou alebo symbolom.

Ako nosiť obrúčky

Ak máte dvojité obrúčky, mali by ste ich nosiť spolu – zásadne na ľavom prste pod prstencom. Ak máte jednu obrúčku, nosí sa zvyčajne aj na ľavej ruke na rovnakom mieste. Ak môžete, jednoducho si ich pusťte na ruku a vychutnajte si krásu a symboliku, ktorú predstavujú.