Načítávanie...

Zvolenému výberu neodpovedá žiadny produkt.

You’ve viewed 0 of 0 products

Kovy
Zrušiť
Použiť
Farba
Zrušiť
Použiť
Cena
Zrušiť
Použiť
Zrušiť
Použiť

Najdôležitejšie informácie o zásnubných prsteňoch

Zásnubné prstene sú symbolom lásky a sú najdôležitejším kúskom, ktorý nosíte. Sú to klenoty, ktoré sa po staletia prikladali k prsteňom, ktoré držali sľuby a oznámili svetu, že ste zamilovaný pár. Dnes sa zásnubné prstene stali súčasťou súčasného štýlu a sú k dispozícii v mnohých rôznych dizajnoch a spôsoboch naozaj odlišných od tradičného kruhového strihu. Ak hľadáte dokonalý zásnubný prsteň pre svoju vyvolenú, potom by ste mali obzvlášť brať do úvahy farbu a zloženie kovov.

Rôzne typy zásnubných prsteňov

Kým sa mnohí rozhodnú pre klasický dizajn zásnubného prsteňa v podobe kruhu s diamantom, existuje množstvo rôznych dizajnov, ktoré môžete zvážiť ako alternatívu. Rozhodnutie, aký zásnubný prsteň si vybrať, je osobné a závisí od osobného štýlu a vkusu osoby, ktorá ho bude nosiť. Tu je niekoľko možností, ktoré by mohli vyhovovať rôznym vkusom:
1) Solitér - klasický dizajn s jedným veľkým kameňom v strede.
2) Pavé - dizajn v ktorom sú okolo jedného alebo viacerých kameňov umiestnené viaceré menšie kamene, aby prsteň vyvolal dojem väčšieho kamenej.
3) Halo - dizajn, ktorý má jeden kameň zdobia malými kamienkami v krúžku okolo veľkého kamene, aby ho ešte viac zdôraznili.
4) Modrý diamant - ak miluje váš partner výnimočné kamene s farbou, modré diamanty sú dobrým výberom.

Výhody zásnubných prsteňov

Zásnubné prstene sú nádherným a zmysluplným spôsobom preukázania vašej lásky alebo prijatia lásky od partnera. Okrem hlavnej výhody, ktorou je symbolika, že sa chcete zaviazať k vzájomnej láske s partnerom, existuje aj množstvo ďalších výhod. Zásnubné prstene sú krásnym spôsobom, ako snívať o budúcnosti, a dodávajú používateľovi ešte väčšiu sebadôveru. Okrem toho, že sú nádherným doplnkom pre rôzne oblečenie, sú zásnubné prstene tiež vynikajúcim investičným tovarom a môžu slúžiť ako dôkaz hodnoty vašich vzťahov.

Ako si vybrať zásnubný prsteň

Pri výbere správneho zásnubného prsteňa by ste mali brať do úvahy štýl vášho partnera. Ak máte vo zvyku nosiť striebornú alebo zlatú bižutériu, pravdepodobne nebude predstava ružového zlata pre vás menej atraktívna. Jednou z najväčších výhod zásnubných prsteňov je, že s ohľadom na materiálové preferencie sú dostupné vo všetkých druhoch kovov, medzi ktoré patria biely zlato, ružové zlato, striebro, platina, titan a dokonca aj kovové hmoty ako wolfrám či keramika.

Preto zvoľte taký druh materiálu, ktorý bude vhodný pre štýl osoby, ktorá ho bude nosiť. Okrem farby kovu si môžete vybrať aj kamene, ktoré sa budú nachádzať na prsteňoch. Keď si vyberáte prsteň s diamantom, primárne by ste mali brať do úvahy veľkosť, farbu, strih a čistotu kamene. Pri hľadaní zásnubného prsteňa musíte tiež brať do úvahy svoj rozpočet a zvoľte si takú výberovú možnosť, ktorá spĺňa vaše finančné nároky.

Personalizácia zásnubných prsteňov

Tiež je možné personalizovať zásnubné prstene. Jednou z možností je gravírovanie. Môžete zvoliť dátum, krycie slovo alebo svoje mená v gravírovanom písme. To môže byť nezameniteľný spôsob, ako si vaše vzťahy a sľuby pripomenúť.
Existujú tiež spôsoby, ako sa zásnubné prstene dajú personalizovať vzhľadom na špecifické preferencie, ako napríklad pridať vzor alebo ďalšiu kovovú farbu do dizajnu kovu alebo gravírovať nejaký osobný obrázok na prsteň.

Ako nosiť zásnubné prstene

Predovšetkým by ste sa mali ubezpečiť, že zásnubný prsteň by mal svoje miesto na pravej ruke na prste najbližšom vašej palci. Je to dôležité, aby nebol v náhode poškodený, keď napríklad nechávate ruku na stole alebo keď hýbete rukami. Keď okrem toho nosíte viac prsteňov, mali by ste si dať pozor, aby sa kovové povrchy navzájom neodieraľi. Okrem toho si môžete zvoliť podľa aktuálneho štýlu, ktorý budete mať, aký druh zásnubného prsteňu si oblečiete.