Načítávanie...

Zvolenému výberu neodpovedá žiadny produkt.

You’ve viewed 0 of 0 products

Kovy
Zrušiť
Použiť
Farba
Zrušiť
Použiť
Cena
Zrušiť
Použiť
Zrušiť
Použiť

Podrobný sprievodca zásnubnými prstenmi

Zásnubné prstene sú pre mnohých párov jedným z najdôležitejších kúskov šperkov. Sú to symbol lásky a súvisia s nádejou na budúce manželstvo. Na trhu nájdete množstvo druhov zásnubných prsteňov, a to v rôznych dizajnoch, materiáloch a farbách. Jedným z najobľúbenejších materiálov pre zásnubné prstene sú platinové a ružovozlaté zliatiny. V nasledujúcom texte sa dozviete viac o zásnubných prstenech a ich výhodách.

Rôzne druhy zásnubných prsteňov

Existuje množstvo rôznych druhov zásnubných prsteňov, ktoré sa líšia podľa materiálu, dizajnu, farby a tvaru kamienkov. Materiálové možnosti zahŕňajú zlato, striebro, platinu a ďalšie druhy.

Ak hľadáte niečo špeciálne a originálne, z integralovej ružovej zlato a platinové zliatiny sú vynikajúcou voľbou. Tento druh zliatiny prináša s sebou elegantný a exkluzívny dizajn.

Existuje aj množstvo možností, ak hľadáte presne určitý tvar alebo veľkosť kamienka. Medzi najobľúbenejšie tvarovanie kamienkov patrí okrúhly, princesa, oválny, smaragdový, radový a mnoho ďalších.

Výhody zásnubných prsteňov

Zásnubný prsteň je trvalým symbol miesty vašou láskou k vášmu partnerovi. Platinové a zlaté zliatiny robia tieto prstene ešte špeciálnejšie a nadčasové.

Jednou z najväčších výhod platinových prsteňov je ich trvanlivosť. Platina je jedným z najtrvanlivejších kovov používaných vo výrobe šperkov. To znamená, že váš zásnubný prsteň z platinovej zliatiny ostane v dokonalom stave natoľko dlho, akú dlho budete opatrovať svoj šperk.

Zásnubné prstene s rôznymi farbami a materiálmi môžu byť tiež skvelou voľbou vzhľadom k ich univerzality.


Zlaté zliatiny sú známe predovšetkým pre svoj výnimočný veselý vzhľad a určite zvýraznia váš štýl. S platinovým zásnubným prsteňom si zase vyberiete exkluzívnu a čistú krásu.

Ako si vybrať svoj perfektný zásnubný prsteň

Odhadovať veľkosť, tvar a farbu kamienka v balíčku ziskuje a vyberá dobre skúsený juveliér. Pokiaľ viete, že niečo chcete alebo máte nejakú špeciálnu požiadavku, nie je nič zlé na to, aby ste ukázali ukážky alebo obrázok, napríklad z internetu, ako to má vyzerať. Výrobcovia dnes majú dostatok know-how a skúseností, aby mohli váš nový zásnubný prsteň vyrobiť presne podľa vašich predstáv.

Každý má iný vkus, a preto by ste mali zvážiť, čo sa vám páči a čo by sa vášmu partnerovi mohlo páčiť. Aj keď záleží na vkuse, zásnubný prsteň by mal vždy byť elegantný, klasický a nadčasový, aby mohol byť nosený každý deň. Pamätajte, že tento prsteň bude nosiť váš milovaný partner na ruke a mal by byť dokonalou reprezentáciou vášho vzťahu.

Personalizácia zásnubného prsteňa

Aj keď je výber zásnubného prsteňa s puncov vzrusujúcou skúsenosťou, výber je oveľa viacej o tom, že prstene perfektne vyjadrujú vašu lásku a váš individuálny štýl. Personalizovaný zásnubný prsteň môže ešte viac zvýrazniť vaše pocity a myšlienky.

Personalizované zásnubné prstene s rôznymi vzormi, farbami a tvarmi kamienkov sú skvelým spôsobom, ako vyjadriť vaše individuálne preference. Môžete zvoliť gravírovanie mena vášho partnera alebo s dátumom vašich zásnub. Môžete tiež pridať nezvyčajné prvky alebo gemstone, aby ste vytvorili unikátny prsteň, ktorý dokonale vyjadruje váš individuálny štýl a osobnosť.

Ako sa nosia zásnubné prstene

Pre mužov a ženy môže byť nosenie zásnubného prsteňa odlišné. Všeobecne platí, že zásnubné prstene sa nosia na prsteníku ľavej ruky. Tento zvyk má dlhú históriu a varuje sa pred určitými povery.

Zásnubné prstene by mali byť viditeľné a mali by sa nosiť samostatne. To znamená, že nemali by sa nosiť s ďalšími prstencami.