Načítávanie...

Zvolenému výberu neodpovedá žiadny produkt.

You’ve viewed 0 of 0 products

Kovy
Zrušiť
Použiť
Farba
Zrušiť
Použiť
Cena
Zrušiť
Použiť
Zrušiť
Použiť

Základné informácie o zásnubných prstienkoch

Zásnubné prstienky sú symbolom lásky a záväzku medzi dvomi osobami a v súčasnosti sú jedným z najdôležitejších kúskov šperkov pre snúbencov.
Pri výbere zásnubného prstena, záleží na osobných preferenciách, ale aj na iných faktoroch, ako je napríklad typ kovu alebo farba kamena.
Každý zásnubný prsten má svoj význam, preto je potrebné vybrať si ten správny, ktorý najlepšie vyjadruje vašu lásku a spoločný záväzok.

Rôzne druhy zásnubných prstienkov

Zásnubné prstene sú k dispozícii v mnohých rôznych štýloch, farbách a typoch kovu.
Jedným z najobľúbenejších kovov pre zásnubné prstene je platina. Platina bola po mnoho rokov najobľúbenejším kovom pre zásnubné prstene a dodnes je stále veľmi chcená.
Malý diamant centrálny rez je tradičnou voľbou pre zásnubné prstene. Okrem diamantov, zásnubné prstene môžu byť vyrobené s ďalšími kameňmi, ako sú safíry alebo rubíny.
Farba zlata je tiež veľmi populárnym výberom pre zásnubné prstene. Pre zlaté zásnubné prstene, kombinácia bielych a žltých zliatin dáva prstenu trochu viac inovatívnosti.

Výhody zásnubných prstienkov

Zásnubné prstienky sú dlhodobým symbolom záväzku a lásky. Preto je dôležité, aby zásnubný prsteň vydržal roky.
Platina je jedným z kovov, ktoré sú najjednoduchšie opraviteľné. Spoliehanie sa na kov, ktorý je odolný proti korózii, znamená, že zásnubný prsteň môže byť o roky starší, ale bude vyzerať nový.
Farba zlata zasa ponúka teplý odtieň kovy, ktorý dáva osobnosti, ktorá je zároveň trvalá a nieje jednoducho náchylná k poškodeniu. Okrem toho, zlaté zásnubné prstene sú cenovo dostupnejšie ako tie z platiny a sú vynikajúcou voľbou pre páry s obmedzeným rozpočtom.

Ako vybrať zásnubný prsteň

Pre výber zásnubného prstena je dôležité zvážiť niekoľko faktorov. Najdôležitejšími faktormi sú farba, výška a tvar kamena a tiež druh kovu.
Platina a zlato sú najobľúbenejšie kovy pre zásnubné prstene. Platina je najodolnejší z kovov, ale jej cena je vyššia ako u tých zlata, hoci na rozdiel od zlata, platina neobsahuje nikl a môže byť najlepšou voľbou pre tých s citlivou kožou.
Farba kamena na zásnubnom prstene môže byť rôzna a závisí na preferenciách budúcej nevesty. Najobľúbenejším kamenným typom pre zásnubné prstene je diamant, ktorý symbolizuje trvanlivosť.
Pri vybere tvaru kamena pre zásnubný prsteň sa najčastejšie volí kruhový, ale môžete si zvoliť aj iné tvary, ako sú štvorcové, oválne alebo srdcové.

Personalizovanie zásnubného prsteňa

Pre osobné zmysle zasadených rôznych kameňov a iných prvokov je zásnubný prsteň jedinečným kúskom šperkov, ktorý budete radi nosiť každý deň.
Existuje mnoho spôsobov, ako prispôsobiť zásnubný prsteň. Napríklad môžete zvoliť gravírovanie mena alebo dátumu do prstena alebo pridať iný kameň, aby bol ešte jedinečnejší.

Ako štýlovať zásnubný prsteň

Zásnubný prsteň je dôležitým kúskom vášho šperkového arzenálu a jeho význam súvisí s vašou láskou a angažovanosťou.
Pri štýlovaní zásnubného prstena pokojne môžete byť kreatívny. Môžete ho kombinovať s inými kúskami šperkov a prispôsobiť svoj outfit takejto príležitosti. Napríklad, každodenný outfit môže byť vylepšený jednoduchým zlatým zásnubným prstenom alebo ohromujúcim diamantovým prstenom pri formálnych príležitostiach.
Zásnubný prsteň môžete skombinovať s náušnicami alebo náramkom vyrobeným z rovnakej farby kovu a sú ťažko chybnou kombináciou.